Přejít na hlavní obsah

Podtrhni svou jedinečnost
Bundy a kabáty pro všechny typy postavy

Podtrhni svou jedinečnost Bundy a kabáty pro všechny typy postavy
Bundy a kabáty pro všechny typy postavy787

Buď sama sebou

Oslavujme krásu a jedinečnost každé z nás. Je skvělé cítit se sebevědomě a vědět, co se ti líbí a co ti sluší. A proč bys měla znát svůj typ postavy? Jde o to vybrat si pohodlné a univerzální kousky a kombinovat je tak, aby vynikly oblíbené přednosti tvé postavy. Ať už máš typ postavy ve tvaru přesýpacích hodin, hrušky, jablka, obdélníku nebo do V, zde najdeš kousky, ve kterých se budeš cítit příjemně a ve kterých budeš i skvěle vypadat. Nech se inspirovat!

Jablko

Pokud máš štíhlejší spodní část těla a zaoblený střed, odpovídá tvá postava typu jablka. Do klasického kabátu se vyplatí zainvestovat, protože se dá nosit jak na ležérní, tak na elegantní způsob. Klasická verze s délkou ke kotníkům dodá každému outfitu délku a elegantní nádech. Obleč si ho ke svým oblíbeným džínám, košili na knoflíky a botám na platformě a uvolněný outfit je na světě. Bunda ve stylu blejzru nebo námořnický kabát ti pomohou vykouzlit ten nejstylovější outfit – huňatý plyšový materiál bude v tomto případě ideální volbou pro pohodlné vrstvení. Obléknout si ho můžeš na cestu do posilovny, do práce nebo na venkovní aktivity. U nás zaručeně najdeš ten pravý kousek, ve kterém se budeš cítit dobře a stylově!

Yasmin - Classy Black Set Look
Yasmin - Baby Blue Coat Look

Hruška

Pokud je nejširší část tvého těla v oblasti boků a horní část těla je spíše drobnější, máš postavu ve tvaru hrušky. Pokud se chceš cítit a zároveň vypadat cool, sáhni po kožené bundě. Letošní sezónu zcela ovládla khaki verze kožené bundy – zkombinuj ji s koženými kalhotami a mokasíny a získej lichotivý a elegantní outfit, který můžeš nosit od rána až do večera. Dlouhý kožený kabát je super trendy a ve spojení s kalhotami a crop topem v tmavších odstínech vykouzlíš nenáročný volnočasový outfit, ve kterém se budeš zaručeně cítit naprosto skvěle.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Black & Brown Leathery Look