Přejít na hlavní obsah

Podtrhni svou jedinečnost
Kalhoty pro všechny typy postavy

Podtrhni svou jedinečnost Kalhoty pro všechny typy postavy
Kalhoty pro všechny typy postavy882

Buď sama sebou

Oslavujme krásu a jedinečnost každé z nás. Je skvělé cítit se sebevědomě a vědět, co se ti líbí a co ti sluší. A proč bys měla znát svůj typ postavy? Jde o to vybrat si pohodlné a univerzální kousky a kombinovat je tak, aby vynikly oblíbené přednosti tvé postavy. Ať už máš typ postavy ve tvaru přesýpacích hodin, hrušky, jablka, obdélníku nebo do V, zde najdeš kousky, ve kterých se budeš cítit příjemně a ve kterých budeš i skvěle vypadat. Nech se inspirovat!

Jablko

Pokud máš štíhlejší spodní část těla a zaoblený střed, odpovídá tvá postava typu jablka. Zvýrazni svou siluetu kalhotami s vysokým pasem v širším střihu, které se u kotníků mírně rozšiřují - lze je bez námahy kombinovat s dalšími kousky a navíc v nich budeš vypadat vždy elegantně. Od hlavy až k patě sladěná barevná kombinace krásně prodlouží postavu - v obleku složeném z rovných látkových kalhot s vyladěným sakem a botami na podpatku si získáš respekt každého. Černé oblekové kalhoty hranatého střihu jsou stejně univerzální jako jsou lichotivé. Sáhni po kalhotách s vysokým pasem a zastrč do nich jednoduché tričko pro zvýraznění pasu. Na závěr pak nezapomeň přidat boty na podpatku a sako pro dokonalý večerní vzhled. Béžové kalhoty se širokými nohavicemi z měkkého materiálu dodají tvému outfitu potřebný šmrnc. Kombinuj je s košilí ve stejném barevném odstínu a botami na podpatku pro vykouzlení dechberoucího outfitu.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Hruška

Pokud je nejširší část tvého těla v oblasti boků a horní část těla je spíše drobnější, máš postavu ve tvaru hrušky. Kalhoty do zvonu zvýrazní tvé křivky a lichotí postavě, zatímco přiléhavé mini šaty dokonale vyváží proporce - přidej boty na podpatku pro vykouzlení outfitu na den i noc a můžeš vyrazit. Nový trend: šaty přes kalhoty jsou teď opravdu v módě! Oblekové kalhoty vypadají skvěle za každé situace, zejména ve verzi s vysokým pasem a v kombinaci s krátkým topem, který zvýrazní tvůj pas. V kožených kalhotách s vysokým pasem, jež elegantně obepnou tvou postavu, budeš vypadat jako módní ikona. Pokud se chceš cítit pohodlně a zároveň sebevědomě, zkombinuj je s rolákem, páskem a mokasíny pro vykouzlení dokonalého outfitu do kanceláře i na večeři.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look