Přejít na hlavní obsah
02d
07h
33m
33s

ABOUT YOU slaví 5 let: EXTRA sleva až do 50 % pouze v APLIKACI

Podtrhni svou jedinečnost
Každodenní styly pro všechny typy postavy

Podtrhni svou jedinečnost Každodenní styly pro všechny typy postavy
Každodenní styly pro všechny typy postavy2 427

Buď sama sebou

Oslavujme krásu a jedinečnost každé z nás. Je skvělé cítit se sebevědomě a vědět, co se ti líbí a co ti sluší. A proč bys měla znát svůj typ postavy? Jde o to vybrat si pohodlné a univerzální kousky a kombinovat je tak, aby vynikly oblíbené přednosti tvé postavy. Ať už máš typ postavy ve tvaru přesýpacích hodin, hrušky, jablka, obdélníku nebo do V, zde najdeš kousky, ve kterých se budeš cítit příjemně a ve kterých budeš i skvěle vypadat. Nech se inspirovat!

Jablko

Pokud máš štíhlejší spodní část těla a zaoblený střed, odpovídá tvá postava typu jablka. Půvabný každodenní outfit vykouzlíš s pomocí romantických šatů ve střihu do A s volánkovými detaily a výraznými rukávy, díky kterým bude tvá postava krásně v rovnováze. V kombinaci s kotníkovými botami na podpatku docílíš outfitu, který spojuje moderní prvky s nadčasovými. Pro každodenní nošení jsou pak ideální volbou černé volné džíny s vysokým pasem a jednoduché tričko, které krásně zvýrazní tvůj pas a nohy. Přidáním kotníkových bot se špičatou špičkou pak snadno proměníš tento ležérní outfit v elegantní. Tvůj outfit může být cokoli, jen ne obyčejný - stejně jako ty!

Podtrhni svou jedinečnost Každodenní styly pro všechny typy postavy
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Hruška

Pokud je nejširší část tvého těla v oblasti boků a horní část těla je spíše drobnější, máš postavu ve tvaru hrušky. Ideálním každodenním outfitem jsou krátké úpletové šaty, které upoutají pozornost k tvým nohám - v kombinaci s vysokými botami nad kolena opticky prodlouží tvou postavu a dodají celému outfitu elegantní, ale zároveň uvolněný nádech. Bootcut džíny s vysokým pasem by ve tvém šatníku také neměly chybět. Nejenže vyváží tvé proporce, ale v kombinaci s krátkým topem a kotníkovými botami se špičatou špičkou krásně zvýrazní tvou postavu a ty tak získáš jednoduchý, ale zároveň okouzlující outfit. Užívej si styling těch nejrůznějších outfitů a vyjádři svou jedinečnost!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look