Přejít na hlavní obsah

Miluj svůj šatník

Správná péče o tvé oblíbené kousky ti umožní užívat si je déle a má pozitivní dopad na naši planetu. Nauč se jednoduché, rychlé a praktické triky, jak své oblečení opravit, vyčistit, ale také upravit nebo proměnit v něco zcela nového, díky čemuž prodloužíš jeho životnost a váš společný čas. Tak pojďme na to!
Péče o tenisky od adidas
Chceš, aby tvé tenisky vypadaly vždy skvěle? My ti pomůžeme. Objev základní tipy na čištění tenisek, díky kterým dosáhneš vždy dokonalých výsledků.
Roztok z jedlé sody na tenisky Maskovaný zachránce tenisek – jedlá soda skutečně dokáže odstranit otravné skvrny. Kromě ní budeš potřebovat jen vodu, starý zubní kartáček a mokrý hadřík.
Domácí léčebná kúra pro tvoje tenisky Zachraň své oblíbené tenisky pomocí jednoduché metody. Vezmi své každodenní domácí hrdiny, jako je prostředek na mytí nádobí nebo jedlá soda, dva kartáče (s měkkými a tvrdými štětinami), ocet, spolehlivý zubní kartáček a pár ponožek a my ti ukážeme, jak vrátit teniskám život.
Jak vyčistit semišové tenisky Vyčistit semišové boty může být celkem náročné, ale s tímto rychlým a jednoduchým trikem budou boty během chvilky jako nové. Vezmi si bílý ocet, vodu, zubní kartáček, hadřík z mikrovlákna a bílou gumu a jdeme na to!
Módní triky
Objev zábavné, rychlé a kreativní způsoby, jak ozvláštnit a znovu použít své oblíbené kousky a dát jim tak druhou šanci.
Proměň svou šálu v kuklu Kukla je trendy doplňkem pro chladnější období a k jejímu vytvoření potřebuješ jen svou oblíbenou šálu. Tady je návod, jak na to.
Vylepši své tenisky Bílé tenisky ve tvém botníku nejsou dostatečně rozmanité? Vylepši si je přímo z pohodlí domova – tady je návod, jak to udělat jako profesionál.
Zúžení šatů Jsou tvé šaty příliš volné? Vyzkoušej tento trik, díky kterému ti budou tvé šaty dokonale padnout. Potřebuješ k tomu pouze dva spínací špendlíky a kousek provázku nebo stuhy.
Opravy
Oprav své oblečení pomocí těchto rychlých a jednoduchých návodů a ušetři si nejen čas, ale i cestu do krejčovství.
Jak přišít nový knoflík Visí tvůj knoflík doslova na vlásku? Pojďme to opravit. Zde je spolehlivý způsob, jak přišít nový knoflík.
Jak opravit díru na oblečení Máš díru v oblečení a nemáš šicí stroj? Zde je snadný trik, jak to opravit, jednoduše pomocí záplaty, pečícího papíru a žehličky.
Jak opravit roztřepený lem Roztrhl se ti šev a potřebuješ to hned opravit? Je to jednodušší, než se zdá – vše, co potřebuješ, jsou nůžky, jehla a nit. Pojďme si to společně vyzkoušet.
Úpravy
Uprav si své oblíbené kousky tak, aby tobě a tvému stylu dokonale seděly, pomocí těchto rychlých a snadných tipů.
Zkrácení rukávů Jsou tvé rukávy příliš dlouhé? Existuje rychlejší řešení, než jít ke krejčímu či švadleně! Budeš k tomu potřebovat jen křídu, nit, nůžky, metr a šicí stroj.
Zkrácení džín Jsou tvé džíny příliš dlouhé, nebo je jen chceš trochu vylepšit? Zde je rychlý a jednoduchý způsob, díky kterému zvládne džíny zkrátit i naprostý začátečník v šití.
Zkrácení lemu Je tvá sukně příliš dlouhá, nebo ji chceš jen trochu vylepšit? Ke zkrácení lemu potřebuješ jen křídu, pravítko, fixační zažehlovací pásku, žehličku a nůžky. Tady je návod.
Péče o produkt
Dopřej svému oblečení náležitou péči, aby déle vydrželo a vypadalo skvěle, pomocí těchto jednoduchých tipů.
Jak správně číst štítky s informacemi o péči Potřebuješ vyprat nový kousek, ale nevíš, co vlastně znamenají pokyny na štítku s údaji o péči? My ti poradíme! V našem přehledu najdeš význam všech základních symbolů pro praní, sušení a žehlení.
Jak se starat o vlněné kousky Vlna je jemné vlákno, které vyžaduje zvláštní zacházení. Díky těmto tipům snadno prodloužíš životnost tvých oblíbených vlněných kousků.
Jak pečovat o džínovinu Džínovina je odolná tkanina, která při správné péči vydrží mnoho let. Následující tipy ti pomohou udržet tvé oblíbené džínové kousky jako nové.
Chceš se dozvědět více o našich aktivitách?